King Louie Dames Vesten

Een King Louie vest kopen? Lekker kleurrijk en helemaal vintage, dankzij de bijzondere inspiratie die het merk op een mooie manier tot uiting weet te brengen. Op een vest of een van de zomerse keuzes, waarmee je ieder seizoen het stralende middelpunt bent. Zoals je het vindt bij Exota in Amsterdam, maar dan bij ons in de winkel in Weert en natuurlijk online.

Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de King Louie vestjes en de andere leuke items. Met een duidelijke basis in de Jordaan in hartje Amsterdam. En fijne pasvormen, die ervoor zorgen dat de kleurrijke items met mooie prints op een heel comfortabele manier zitten. Draag mode waar jij je lekker bij voelt, van dit merk dat al in 1981 werd opgericht.

Filteren

Vintage uit Amsterdam

Sindsdien staat King Louie met de vesten en andere items voor mooie vintage uit Amsterdam. Met steeds mooie nieuwe items in de collectie, die je bij ons in de winkel in Weert en eenvoudig online kunt kopen. Om te winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt, altijd op basis van de trends van dit moment.

En zoek je naast de vesten of vestjes van King Louie ook naar andere leuke items? Bekijk dan bijvoorbeeld de kleurrijke blouses van het merk, uiteraard ook met de kenmerkende prints. Doe online inspiratie op met alles van King Louie en bestel meteen, gewoon bij ons vanuit de eigen voorraad.

King Louie vestjes kopen

Op zoek naar een van de leuke King Louie vestjes of inspiratie opdoen met de mooie vesten van het merk? Dat kan online en bij ons in de winkel. Kom langs en laat je adviseren over een leuke nieuwe outfit. Of laat ons jouw ideale maat vinden, voor een geslaagd vest met mooie kleurrijke prints. Wij maken het jou gemakkelijk om nieuwe items van King Louie te kopen.