G-star Raw Heren Jeans

G Star jeans voor heren: Just the Product ten voeten uit. De filosofie van het merk. Voor luxe denim met coole innovaties. Het merk van Pharell Williams, opgericht in Nederland. Al in 1989, waardoor het merk inmiddels een rijke geschiedenis heeft opgebouwd. Het is met de jeans heel de wereld over gegaan.

Van diep indigo tot extreem gebleekt. Binnen de G Star jeans voor heren heb je de keuze uit allerlei mooie wassingen. Met een specifieke structuur en altijd op basis van puur vakmanschap. Voor streetwear waarmee je een stoere uitstraling creëert.

Filteren

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Slim fit en skinny jeans van RAW

Uiteraard kun je binnen de G Star heren jeans kiezen uit slim fit en skinny broeken. Met een fijne pasvorm en gemaak van de mooiste materialen. Op die manier kies je met G Star RAW altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit voor de jeans die je draagt.

Bekijk de mooie jeans van G Star, net als de andere producten uit de collectie. Zoals de jassen van G Star voor heren of de rest van ons assortiment. Om inspiratie op te doen of een volledig nieuwe outfit samen te stellen, wij helpen je er graag mee op weg.

G Star heren jeans kopen

Je kunt online de G Star heren jeans kopen. Net als de andere broeken en de rest van de collectie. Door er eenvoudig online doorheen te bladeren. We verzenden de producten vanuit eigen voorraad, zodat je die daarna snel in huis hebt.

Of kom naar onze winkel in Weert. We helpen je daar graag de juiste maat voor je slim fit of skinny jeans van G Star RAW te vinden. Of een complete outfit voor je samen te stellen.