Denham Heren Jeans

Jouw Denham jeans voor heren bestel je eenvoudig online. Of bij ons in de winkel in Weert, waar we je graag helpen jouw maat te vinden. En waar je een specifiek wassing kiest. Of een specifiek model natuurlijk. Dus draag je graag de Bolt, Razor of York van het merk? Met de nieuwe collectie van Denham zorgen we ervoor dat je de jeans bestelt waar jij je fijn in voelt.

De heren jeans van Denham is er als skinny-fit, in slim-fit en natuurlijk in de andere verschillende pasvormen. Het merk besteedt daar veel aandacht aan. Dat geldt voor het ontwerpproces in Amsterdam, net als voor de kleermakers in Italië en Japan die ermee aan de slag gaan. 

Filteren

Bolt, Razor en York

Het resultaat daarvan zijn bijvoorbeeld de iconische Bolt, Razor en York. Het zijn de drie populairste jeans-modellen van Denham voor heren. Dus zoek je naar deze spijkerbroeken in skinny-fit of een andere pasvorm? Wij hebben de maat die je zoekt en helpen je die bijvoorbeeld te combineren met andere leuke items.

Bestel jouw volgende jeans van Denham online of kom daarvoor naar onze winkel in Weert. We helpen je er graag mee. Of we gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de spijkerbroek van je keuze daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Denham jeans heren

De Denham jeans voor heren zijn van de beste kwaliteit. Je herkent dat aan de fijne pasvorm, aan de gebruikte materialen en natuurlijk aan het schaar-logo dat er duidelijk op is aangebracht. Het meer gebruikt daarvoor 691 stikbewegingen, waarmee je zeker weet dat er voldoende aandacht aan wordt besteed.

En zoek je naast de Denham jeans voor heren een andere mooie broek? Ook die hebben we in de nieuwe collectie. Stel de outfits samen waar jij je prettig in voelt. Met Denham  kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat.