Wrangler Heren Jeans

Een nieuwe Wrangler kopen? Het merk werd al in 1947 opgericht, oorspronkelijk met spijkerbroeken voor de cowboys. Die vooral lekker comfortabel zaten en lang mee konden. Inmiddels kies je met de Wrangler Arizona Stretch en de andere modellen voor een stijlvolle en trendy jeans.

Online of bij ons in de winkel, waar je kunt rekenen op onze eigen voorraad. Kom naar de winkel om jouw favoriete spijkerbroek te passen of bestel die eenvoudig online. We maken de verzending voor je in orde, zodat je het model snel in huis hebt. Op die manier koop je jouw Wrangler jeans zoals de Arizona, net als een van de andere modellen. Een jeans met stretch, voor de ideale pasvorm en een maximale levensduur.

Filteren

Stoere broeken in alle fits en pasvormen

De stoere broeken van Wrangler zijn beschikbaar in alle fits en pasvormen. En combineer de jeans met de rest van de collectie, zodat je daarmee heel trendy voor de dag kunt komen. Een mooie keuze voor goede kwaliteit. De broeken en andere items worden niet meer ontworpen voor de cowboys, waardoor er meer ruimte is voor de trends en stijlen van dit moment.

Bestel een Wrangler stretch of specifiek een van de Arizona jeans. Beschikbaar in jouw maat, zodat je daarmee een mooie keuze maakt die vervolgens heerlijk zit. In allerlei kleuren en wassingen, die je goed kunt combineren voor een smart casual of een meer stoere outfit. Met de shirts en truien van dit merk, net als met de andere merken bij ons in de collectie. Online en in de winkel, zodat je kunt shoppen op de manier die jij het meest prettig vindt.

Wrangler Arizona stretch kopen

De Wrangler Arizona stretch kopen of op zoek naar een van de andere leuke items? Kom langs in onze winkel in Weert of bestel op je gemak online. Dankzij gratis ruilen en retourneren hoef je daar geen kosten voor te maken, zodat je de kleding rustig thuis kunt passen. Vind de ideale jeans met stretch. Bekijk de Arizona van Wrangler of een van de andere modellen. Altijd gemaakt van de mooiste materialen en met een fijne pasvorm, op basis van de diverse fits die er beschikbaar zijn.