Vanguard Heren Jeans

Vanguard jeans zijn er voor de vrijbuiters: voor de stoere en onafhankelijke bikers. Goed van kwaliteit en in diverse trendy modellen. Bij VTMode vind je de complete collectie jeans van Vanguard. Bekijk bijvoorbeeld de V7 Rider, net als de V8 Racer Jeans en andere modellen.

Eenvoudig online te bestellen en ook in de winkel in Weert beschikbaar. Vanguard jeans gebaseerd op de nomadische leefstijl, waarbij je vandaag niet weet waar je morgen bent of waar je de komende tijd naartoe gaat. Volledige vrijheid, gecombineerd met een casual uitstraling en gevoel van rijke rust.

Filteren

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vanguard Jeans V7 Rider en andere modellen

Ontdek de vrijheid van de V5, V7, V8 en V9, stuk voor stuk mooie jeans van de beste materialen. De Vanguard Jeans V7 Rider is een ware klassieker binnen het assortiment. Bekijk daarnaast ook de andere broeken of onze uitgebreide collectie van het complete merk.

We zorgen er met de Vanguard kleding online voor dat je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Je hebt de volledige vrijheid om jouw wereld te gaan ontdekken. Op een stoere bike om te laten zien waar je voor staat. Vrijheid en onafhankelijkheid, om de weg als een ware vrijbuiter op te gaan en er alles uit te halen wat erin zit terwijl je het tegenkomt.

Broeken en jeans van Vanguard

Spontaniteit en gedegenheid, waar je zonder problemen op terug kunt vallen. Vanuit een kwalitatief goede basis het nomadische bestaan, waarin je nieuwe ontdekkingen doet om zelf je route uit te stippelen en te bepalen waar je de komende tijd naartoe gaat. Dat zijn belangrijke kenmerken van de jeans van Vanguard. Bekijk alle spijkerbroeken, net als de andere broeken en de rest van de collectie bij VTMode.

Je kunt de Vanguard jeans eenvoudig online kopen, net als bij ons in de winkel in Weert. Onze medewerkers helpen je graag een mooie outfit samen te stellen. Online kies je eenvoudig zelf jouw ideale bezorgmoment. Bovendien kun je gratis ruilen en retourneren, zodat je zonder zorgen en met de volledige vrijheid die Vanguard kenmerkt je nieuwe jeans kunt kopen.