Aaiko Dames Jeans

Een stoere Aaiko met een heerlijk comfortabele pasvorm, dankzij het gebruik van fijne materialen. Het zijn belangrijke kernwaarden van het merk, die ervoor zorgen dat ze bij veel vrouwen tot hun favorieten in de kledingkast behoren. Ontdek dit eigentijdse merk met veel moed, nog altijd gebaseerd op de nieuwsgierigheid van oprichter Pauline Brakenhoff. Ze richtte het merk in 2005 op in Amsterdam in Nederland en toonde al snel haar internationale ambities. Zowel de jeans van Aaiko als de rest van de collectie zijn inmiddels over heel de wereld verkrijgbaar. Het is een wereldwijd merk geworden, waarvan wij zowel een van de online en offline verkooppunten zijn. Om te winkelen op de manier die jij prettig vindt. Altijd direct vanuit onze eigen voorraad.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigentijds en innovatief

De Aaiko jeans is altijd eigentijds en innovatief. Danzij het gebruik van nieuwe materialen, in de stijlen die het merk over heel de wereld ontdekt. Door inspiratie op te doen tijdens bijzondere reizen, die hun weg vinden in de ontwerpen. Voor de jeans van Aaiko, net als voor de rest van de collectie.

Gek op de jeans van het merk en daarnaast benieuwd naar de rest van de collectie? Het merk is meer dan de moeite waard, al was het maar om inspiratie op te kunnen doen. Blader er online op je gemak doorheen of kom bij ons langs in de winkel. En bekijk bijvoorbeeld de mooie rokken, waar veel dames gek op zijn.

Aaiko jeans kopen

Je kunt online mooie Aaiko jeans kopen, net als bij ons in de winkel in Weert. We zorgen er daarmee voor dat jij kunt winkelen op de manier die jij het meest prettig vindt. Voor verleidelijke kleding met een mooie uitstraling, in de stijl die jij graag draagt. Eigentijds en met moed, dankzij de innovatieve keuzes die het merk maakt. Gratis te ruilen en retourneren, zodat je vanuit de webshop op je gemak thuis de Aaiko jeans kunt passen.