Catwalk Junkie Dames Jeans

Stoere Catwalk jeans met een heerlijk eigenwijs karakter. Het resultaat van een passie voor originaliteit, gecombineerd met de laatste streetmode. Modieuze spijkerbroeken volgens de laatste fashion, in combinatie met eigenwijze materialen en pasvormen.

Catwalk jeans van het Amsterdamse Catwalk Junkie. Opgericht in 2009 en inmiddels verkrijgbaar bij honderden verkooppunten. Waaronder hier bij VTMode, waar we zorgen voor een brede collectie. Spijkerbroeken van Catwalk Junkie, zowel online als bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Catwalk jeans

Bekijk de verschillende modellen Catwalk jeans. Doe inspiratie op met de mooie pasvormen of kom naar de winkel om de materialen zelf te ervaren. Fijne jeans voor dagelijks gebruik, waarmee je bovendien op een heel trendy manier voor de dag komt. Originele streetwear die zich niet laat leiden door de conventionele gebruiken. Soms lekker tegendraads en altijd op basis van goede materialen.

Ontdek zowel onze Catwalk jeans als bijvoorbeeld de vesten van Catwalk Junkie. Om een mooie nieuwe outfit samen te stellen en ervoor te zorgen dat je klaar bent voor het volgende seizoen. Bekijk de jeans van Catwalk en zorg voor een stoere outfit waarmee je voor de dag kunt komen. Het hippe Amsterdamse karakter, gecombineerd met een passie voor originaliteit om het net even anders te doen dan de anderen op straat.

Jeans van Catwalk Junkie

De jeans en andere mode van Catwalk Junkie koop je online bij ons in de webshop. Net als in onze winkel in Weert, waar onze medewerkers graag voor je klaar staan. Stoere mode met een eigen karakter, altijd op basis van originaliteit en street style. Draag de kleding met attitude en maak je eigen regels, zodat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Voel je geweldig met een Catwalk Junkie jeans. Die je eenvoudig online bestelt of waarvoor je naar de winkel komt: je bent bij VTMode in de beide gevallen aan het juiste adres.