Aaiko Dames Truien & Vesten

Een heerlijk warme Aaiko trui: die koop je online bij ons in de webshop of in de winkel in Weert. Mooie keuzes voor de koudere dagen, net als in het voorjaar of najaar. Zoek je naar een leuk vest of ben je benieuwd naar de rest van de collectie?

Ontdek die eenvoudig online of laat je verrassen door onze medewerkers. Met een trui van Aaiko kies je voor een merk dat in 2005 in Amsterdam werd opgericht. Door Pauline Brakenhoff, die vervolgens bouwde aan een internationaal merk dat inmiddels wereldwijd actief is. En inspiratiereizen naar bijzondere gebieden maakt, om inspiratie op te doen voor de nieuwe collectie. Altijd met een fijne pasvorm en op basis van de beste materialen, voor een hoogwaardige keuze voor een trui of vest.

Filteren

Fijne pasvorm

Een Aaiko trui of vest heeft altijd een fijne pasvorm. Dankzij het gebruik van comfortabele materialen en de innovatieve ontwerpen. Op basis van trends van over heel de wereld. Met Nederlandse precisie en een mooi gevoel voor stijl. Door drijvende kracht Pauline Brakenhoff, die er nog altijd voor zorgt dat het merk een heel eigen karakter heeft.

Ontdek dat met de mooie truien en vesten, net als met de rest van de collectie van dit mooie merk. Of bekijk specifiek de blazers en gilets, waarmee je inspiratie op kunt doen voor een leuke nieuwe outfit.

Aaiko vest kopen

Een mooi Aaiko vest kopen? Dat kan eenvoudig online, net als bij ons in de winkel. Uit onze eigen voorraad, zodat we de verzending meteen in orde kunnen maken of je de mooie truien en vesten meteen mee kunt nemen.

Kom langs en stel een leuke nieuwe outfit samen. Of bestel online en zorg ervoor dat je de Aaiko trui op je gemak thuis kunt passen. De ideale aanwinst voor je eigen collectie, waarmee je op een stijlvolle manier voor de dag komt.