Catwalk Junkie Dames Truien & Vesten

Catwalk Junkie vesten: met een passie voor originaliteit en street style. Anders dan anderen, voor kleding die je draagt met attitude. Een tikje rebels, voor een fashion statement waarmee jij voor de dag kan komen.

Eenvoudig online te koop, net als de rest van de collectie van Catwalk Junkie. We zorgen er bij VTMode voor dat je inspiratie op kunt doen met zowel de vesten als de rest van de mode van dit merk. Vaak een tikkeltje tegendraads, goed in lijn met de basis in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad van Nederland, een merk dat sinds 2009 hard aan de weg timmert om zowel nationaal als internationaal hoge ogen te gooien.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Street style vesten van Catwalk Junkie

De vesten van Catwalk Junkie geven goed aan waar het merk voor staat. Een duidelijke street style met een passie voor originaliteit. Zoals die bij de oprichters van het merk centraal stond toen ze ermee begonnen. Nooit verloren gegaan, waardoor de Catwalk sweaters er nog altijd voor zorgen dat jij je geweldig kunt voelen in de kleding.

Voor een duidelijk statement met de mooie vesten van Catwalk, terwijl je aan de andere kant kunt rekenen op fijne betaalbare mode. Op basis van de laatste trends voor street style. Voor een hippe outfit met een van de vesten, die je bijvoorbeeld kunt combineren met de leuke shirts.

Catwalk sweater kopen

De Catwalk sweaters en vesten kun je eenvoudig online kopen, direct bij ons in de webshop. We maken het je daarmee graag eenvoudig, uiteraard met de mogelijkheid om gewoon gratis te ruilen of retourneren. En bestel je meteen een van de Catwalk sweaters bij ons uit de webshop? Dan gaan we er voor je mee aan de slag, zodat je die snel in huis hebt.

Liever winkelen bij ons in de winkel? Geen probleem. We presenteren je in Weert graag onze mooie collectie met vesten en sweaters van Catwalk, net als de rest van Catwalk Junkie. Kom bij ons langs of bestel online: voor een stoere outfit waarmee je een eigentijds statement maakt.