King Louie Dames Rokken

Een King Louie rok kopen? Dat is een mooie en kleurrijke keuze, bijvoorbeeld dankzij de prints waar het merk om bekend staat. Geïnspireerd op vintage en daarmee met een unieke stijl, die veel vrouwen aanspreekt. Bestel online een mooie rok van King Louie of kom naar onze winkel in Weert, waar we net als bij Exota een brede collectie voor je hebben liggen en hangen.

Winkel op de manier die jij het meest prettig vindt. Om stralend naar buiten te gaan of meerdere items van King Louie te combineren. Een leuke rok met iets anders, altijd op basis van de unieke stijl waar het merk om bekend staat. Laat je helpen jouw maat te vinden in de winkel of shop online, om de kleding op je gemak thuis te passen.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vintage door Ann Berlips en George Cramer

De King Louie rok is een prachtige keuze, volledig in lijn met de manier waarop het merk in 1981 door Ann Berlips en George Cramer werd opgericht. Vanuit het hart van Amsterdam, waar het merk nog altijd gevestigd is. Met roots uit de Jordaan, voor het ongedwongen karakter en een positieve uitstraling waar het merk om bekend staat.

Bekijk de rokken van King Louie, net als de andere leuke items uit de brede collectie. Ontdek bijvoorbeeld de truien en vesten, die je uiteraard ook online en bij ons in de winkel in Weert vindt. We maken het je graag gemakkelijk, net als om inspiratie op te doen met de rest van dit mooie merk.

Rok van King Louie kopen

Een mooie rok van King Louie kopen of op zoek naar andere items? Die koop je online bij ons in de webshop of in de winkel in Weert. We helpen je graag inspiratie op te doen met een mooie King Louie rok, altijd op basis van vrolijke kleuren en met de mooie prints van het merk. Bestel meteen online of kom naar de winkel, waar we jouw favoriete items netjes op voorraad hebben.