Tramontana Dames Rokken

De Tramontana rok staat mooi gekleed, is er ook lekker casual en zorgt ervoor dat je dus eigenlijk alle kanten op kunt. Dus zoek je een lange rok of juist een korte rok voor de zomerse dagen? Bekijk de verschillende leuke prints, de details en de pasvormen die het bijzonder maken.

Misschien ken je de rokken en andere kleding van Tramontana als heel eigenzinnig. Je voelt je op-en-top vrouw, zonder te veel risico te nemen. De rokken laten zich makkelijk combineren, en je zou bepaald niet de eerste zijn die er een leuk compliment voor krijgt.

Filteren

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Van casual tot mooi gekleed

De lange rok of korte rok van Tramontana is er in allerlei stijlen. Ontdek de mooie nieuwe collectie, met daarin de items die je zowel casual als meer gekleed kunt dragen. Wij helpen je inspiratie op te doen met de nieuwe prints en details die het bijzonder maken.

Dus ga je voor casual? Ga je voor gekleed? Of zoek je een rok van Tramontana die je in de beide gevallen goed kunt dragen? Bestel de rok online of kom naar onze winkel in Weert, waar onze medewerkers natuurlijk voor je klaar staan.

Tramontana rokken

De Tramontana rokken zijn er in allerlei stijlen en natuurlijk de diverse kleuren. Dat geldt ook voor de truien, vesten en andere kleding van het merk. Doe online inspiratie op en bestel meteen op het moment dat je een mooie lange of korte rok ziet. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je de Tramontana rok daarna zo snel mogelijk in huis hebt.