Aaiko Dames Rokken

Een mooie Aaiko rok kopen? Het merk is vleiend, verleidelijk en zit altijd heerlijk comfortabel. Het zijn belangrijke kernwaarden van het inmiddels wereldwijd actieve merk, dat gewoon in Amsterdam in Nederland werd opgericht. Door Pauline Brakenhoff, die daarmee nieuwsgierigheid en moed combineerde. Om haar creativiteit op een commerciële manier te kunnen uiten, in een merk dat inmiddels bij veel vrouwen als favoriet in de kast hangt. Dat geldt voor de rokken van Aaiko, net als voor de rest van de collectie van het merk. Specifiek op zoek naar een leren rok of aan de andere kant juist benieuwd naar de collectie? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. Online bij ons in de webshop, net als bij ons in de winkel in Weert. Uiteraard staan onze medewerkers daar graag voor je klaar.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Vleiend en comfortabel

De kleding van Aaiko zit altijd heerlijk comfortabel en is tegelijkertijd toch op een subtiele manier vleiend en verleidelijk. Unieke eigenschappen van de kleding, die je terugvindt in zowel de rokken als de rest van de collectie. Bekijk de rok van Aaiko en kies online je maat of kom naar onze winkel. We helpen je daar graag jouw maat te vinden of een leuke nieuwe outfit samen te stellen.

Je kunt op die manier een mooie Aaiko rok kopen, net als de rest van de kleding van het merk. Bekijk bijvoorbeeld de truien en vesten of ga op zoek naar andere mooie items binnen de collectie. Altijd direct uit onze eigen voorraad, waardoor we ook je online bestelling snel kunnen verzenden.

Aaiko rok kopen

Een Aaiko rok kopen? Dat kan online bij ons in de webshop, net als bij ons in de winkel in Weert. Altijd op basis van de laatste collectie, waarin je de nieuwsgierigheid en moed van de oprichter op een mooie manier terugziet. Stijlvolle ontwerpen, waarmee je op een mooie manier voor de dag kunt komen.