Levi's Dames Rokken

Levi’s rokken: van heel elegant en om casual te dragen tot bijzonder voor een avondje uit. Zoek naar de stijlvolle modellen, altijd op basis van hoogwaardige materialen. Net als met de jeans, die het merk al sinds 1870 maakt. Het is daarmee een van de kledingmerken met de meest rijke tradities.

Goed van kwaliteit en op basis van de laatste trends. Terwijl je met een Levi’s spijkerrok of een ander model bovendien eenvoudig goed kunt doen. Door jouw steentje bij te dragen. Het merk helpt je om meer te geven dan te nemen, zodat je een bewuste en verantwoorde keuze kunt maken. Met een van de Levi’s rokken, zowel de spijkerbroeken als de korte rokjes uit de collectie.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spijkerrok en meer

Je vindt binnen de Levi’s rokken namelijk allerlei verschillende modellen. Van een stoere spijkerrok op basis van het kenmerkende denim, tot aan een rokje voor een avondje uit. Bekijk de complete collectie en maak daar op je gemak een goede keuze uit. Goed voor de wereld om je heen. En minstens zo goed voor de look die jij graag wilt creëren.

We helpen je graag inspiratie op te doen. Voor een leuke Levi’s rok of een rokje, net als met de rest van de collectie. Ontdek alles dat Levi’s te bieden heeft. Of zoom in op de mooie truien, waarmee je er ook op de koudere dagen voor zorgt dat jij stijlvol en trendy voor de dag komt.

Levi’s rokje kopen

Je kunt online een Levi’s rokje kopen, net als de mooie spijkerrokken uit de collectie. Goed van kwaliteit en met de belofte om goed te doen voor de wereld om je heen. Een mooie keuze, waarmee jouw aanwinst voor de kledingkast een bijdrage levert voor anderen.

Winkel eenvoudig online of kom naar onze store in Weert. Daar staan onze medewerkers voor je klaar. Om je te helpen met een leuke Levi’s bij de rest van je outfit, of om de juiste maat te vinden.