Sisterspoint Dames Rokken

Een Sisterspoint rok kopen? Ontdek de mooie leren rokken, net als de andere modellen uit de collectie. Direct van de catwalk, want het merk staat bekend om de snelheid waarmee het trends omarmt. Om die direct in de rekken te hangen en online beschikbaar te maken. Zodat jij daarmee inspiratie op kunt doen, gewoon bij ons in de webshop.

En winkel je liever door de rokken van Sisterspoint meteen te kunnen passen? Dan ben je van harte welkom bij ons in de winkel in Weert. Waar onze medewerkers voor je klaarstaan om de leren rok in de juiste maat te vinden. Of om je te helpen die te combineren met een paar andere leuke items van het merk.

Filteren

Deense mode sinds 1994

De Sisterspoint rok en leren rok zijn het resultaat van het modemerk dat al sinds 1994 bestaat. En sindsdien jonge meiden en jonge vrouwen aanspreekt. Die zoeken naar head-turning fashion, waarmee je uitstekend kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Mode waarmee je jezelf kunt uitspreken, om te laten zien waar jij je prettig in voelt.

En zoek je naast een leren rok of een andere rok van Sisterspoint ook naar de warmte truien en vesten? Die vind je online, net als bij ons in de winkel. Doe op je gemak inspiratie op met alles van Sisterspoint, zodat je daar een mooie keuze uit kunt maken.

Sisterspoint leren rok kopen

Wil je een Sisterspoint rok kopen of zoek je al langere tijd naar een mooie leren rok? Wij helpen je er graag mee op weg, zowel online als in de winkel gewoon vanuit eigen voorraad. Om die meteen even te passen in de winkel of dat thuis op je gemak te doen. Inclusief gratis ruilen en retourneren, zodat je daar met de kleding van Sisterspoint in ieder geval geen extra kosten voor hoeft te maken.