Scotch & Soda Dames Rokken

Mooie Scotch & Soda rokken. Gemaakt van de mooiste materialen en met unieke ontwerpen. Met inspiratie van over heel de wereld. Gedragen tot in New York en gepresenteerd op de Fashion Weeks in alle landen. Het laat zien hoe de rokken die voorheen onder het Maison Scotch label vielen, veel vrouwen aanspreken.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel in Weert, net als eenvoudig online. Op die manier doe je eenvoudig inspiratie op voor een mooie rok van Scotch and Soda. En kom je liever langs in de winkel? Daar helpen we je graag jouw maat te vinden of zorgen we ervoor dat je een leuke outfit kunt combineren.

Filteren

Wereldwijd tot aan New York

De mode van Scotch and Soda vind je over heel de wereld, tot op de Fashion Week in New York. Waarmee het merk laat zien dat het zich definitief heeft weten te vestigen. Als een belangrijke naam binnen de mode. Scotch & Soda voor dames staat ook bekend als Maison Scotch. De mooiste rokken en andere items voor dames. Altijd gemaakt van mooie materialen en daarmee een mooie aanwinst voor in de kast.

Ontdek Scotch & Soda als bijzonder merk dat de inspiratie haalt vanuit alle hoeken van de wereld. Voor de mooie rokken, net als voor de truien en vesten waar je online de keuze uit hebt. Net als bij ons in de winkel. Altijd met gratis ruilen en retourneren, zodat je de kleding ook op je gemak thuis kunt passen.

Scotch and Soda rok kopen

Een mooie Scotch & Soda rok kopen? Het is een rok waarmee je altijd een mooie keuze maakt. Heel stijlvol en gemaakt van uitstekende materialen. Om de rok zonder zorgen dagelijks te dragen. En om die te combineren met de rest van de mooie outfit die je wellicht al in gedachten hebt.