G-star Raw Dames Rokken

Stoer, innovatief en puur vakmanschap: de G Star rok. Een mooie en stijlvolle keuze. Voor een elegante verschijning of een stoere outfit, met spijkerstof of leer. Met de rok van G Star kun je alle kanten op. Niet in de laatste plaats dankzij de gebruikte hoogwaardige materialen.

Goed van kwaliteit en met een mooi ontwerp. Eenvoudig online de bestellen, net als bij ons in de winkel in Weert. Op die manier zorg je er met een G Star rok voor dat je het stralende middelpunt bent tijdens een feestje. Of dat je elegant voor de dag komt op je werk.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spijkerrok of leren rok van G Star

Specifiek op zoek naar de bijzondere rokken van G Star? Bekijk de spijkerrok van het merk of kies voor een G Star leren rok. Helemaal in lijn met de rest van de collectie van G Star RAW. Zoals je dat wellicht kent van Pharell Williams of de andere internationale artiesten die er graag in gezien worden.

Een van oorsprong Nederlands merk, dat dankzij innovatie en de stoere uitstraling heel de wereld over is gegaan. Bekijk naast de leuke rokken bijvoorbeeld ook de truien uit de collectie. Om inspiratie op te doen of een complete outfit samen te stellen.

Rok van G Star kopen

Een rok van G Star kopen? Bekijk de spijkerrokken en leren rokken. Altijd met een fijne pasvorm en op basis van hoogwaardige materialen. Voor een goede keuze, met een bijzondere textuur of op basis van de rijke historie van het merk.

Je kunt de rok van G Star eenvoudig bij ons in de webshop kopen. Of kom naar onze winkel in Weert, waar onze medewerkers je graag helpen om een mooie outfit samen te stellen. En waar je de rest van de collectie kunt komen ontdekken. Zodat je het pure vakmanschap van G Star RAW kunt ontdekken.