Lois Dames Truien & Vesten

De Lois truien en vesten zitten lekker warm. Dat komt door het gebruik van fijne materialen, net als door het typische Spaanse temperament. Dat geldt voor heel de collectie, door de Spaanse roots van het merk.

Inmiddels is Lois verhuisd naar Amsterdam. Het is de denim-hoofdstad van de wereld. Daar kan het merk met de unieke fits voor de jeans uit de ’70’s en ’80’s natuurlijk niet wegblijven. Tegelijkertijd heeft Lois altijd een heel eigen karakter en een eigen stijl gehad. En dat zie je bijvoorbeeld terug in de fijne vesten en truien van het merk.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met Spaanse roots

De koude winters en het frisse voorjaar zoals wij dat hebben kennen ze in Spanje veel minder. Toch begrijpt Lois heel goed wat je als vrouw graag draagt. En hoe fijn het is om zelfs op de koudere dagen een beetje extra temperament te ervaren.

Dat is precies waar de truien en vesten van Lois voor zorgen. Je voelt je sexy, in de truien en vesten die goed combineren met de iconische jeans. Ze vormen samen prachtige outfits, waarin je zelfs als het buiten koud is zin krijgt om te dansen.

Wij helpen je inspiratie op te doen met de nieuwe collectie. Bekijk online de mooie truien en vesten. Of kom naar onze winkel in Weert. We hebben de items voor je op voorraad, ook in de maat waar jij naar op zoek bent.

Lois truien en vesten

De Lois truien en vesten zijn net als de T-shirts en tops van het merk een geweldige keuze met Spaans temperament. Dus voel jij je sexy en vrouwelijk? Dan is dit echt een merk voor jou.

De items zijn misschien niet zo iconisch als de jeans en andere broeken. Tegelijkertijd combineren ze heel eenvoudig, zodat je altijd op een stralende manier voor de dag komt. Dat is de belangrijke belofte van het merk, die je het best zelf kunt ervaren.